fredag 24 september 2010

Dags att pumpa däcken

Updated 2010-09-25 05.06: Slight change of plans. I'm going environmental och tar tåget istället. 06.23 mot Malmö C. Nu kör vi!


I morgon drar jag till Malmö. Med bil. Med cykel på. Bilen parkeras någonstans vid vattnet. Torson kanske. Ja, varför inte?! Cykeln plockas av cykelhållaren. Jag kränger på mig hjälmen, brillorna och SPD-skorna. Slänger ryggsäcken på ryggen, klickar i skorna i tramporna och styr kosan österut med slutmål Haväng, Österlen. Längs ett antal Skåneledsetapper. Med förhoppningar om att hinna fram innan mörkret infinner sig. Wish me luck!


3 kommentarer:

Ingmarie sa...

Ja lycka till! Och ha kul!

Anonym sa...

Väntar ivrigt på rapporten!

Hm? Läste ditt svar på skofrågan i förra inlägget. Det är väldigt mycket Asics det där. De smiter åt rätt tajt runt hälsenorna, och det är inte nyttigt för irriterade hälsenor, sa min naprapat. Jag lyssnade på ett halvt öra, men bytte ändå skomärke till slut. Saucony. Hälsenorna blev betydligt bättre. Men sen fick jag hemlängtan och sprang i gamla älsklingarna - DS Trainers - superstelt i senorna morgonen därpå.

Benet sa...

Ingmarie: Tack. Det hade jag. I åtta timmar. Sen var det slut. Både i ryggen, benen och på äventyret.

bureborn: Håller på att fixa fram bilderna och ska även försöka få tid att få till en något läsvärd rapport... :-)

Angående skorna: SÄG INTE att jag måste ge upp mina Asics? :-( :-( :-( [gråter nästan blod...]

Har bokat tid hos en stötvågsbehandlings (och akupunktur)-kunnig sjukgymnast. Nästa fredag... MEN JAG VILL INTE GE UPP MINA ASICS!