måndag 17 september 2012

Backig avkoppling

Camp de Mar, Mallorca. Svenskfritt, myggfritt och stressfritt. Däremot nersölat med backiga vägar och stigar vart man än skulle. Helt perfekt för någon som sannerligen behöver vänja sin kropp att använda bergsbestigarmusklerna.
Fick till fyra pass under veckan. Hade egentligen hoppats på något fler, men lata morgnar, trötta ben och andra, mer familjerelaterade aktiviteter gjorde att fyra stycken blev precis lagom. Ett av passen gjordes dessutom med frun. Vi hade suttit på stranden och spanat upp på ett vakttorn längst uppe på en av de omringande topparna och sa till varandra att "dit upp måste vi en morgon". På tisdagen ställdes klockan på sju och de framlagda löparkläderna drogs på. Lite frukt och vatten och vi var iväg.Möttes av "brutala" (med en Kristianstadbos ögon) backar och färdades 126 höjdmeter uppför berget mot tornet. Mjölksyran slog till med full kraft och luften tog fullständigt slut denna varma, sköna och stilla morgon! Men upp kom vi. Och ner med!
Semester is da shit!

2 kommentarer:

bureborn sa...

Åh, så sjukt härligt det där ser ut! *tittar ut genom fönstret på ett grådassigt Uppsala*
Mallorca...Backträning. Hm... Jag har rätt många semesterdagar kvar.

Benet sa...

ÅK, vetja! Det var fantastiskt skönt. Lägenheten var löjligt billig. Och att flyga till Palma är ju nästan som att ta pendeltåget. Det går ju hur mänga flyg som helst. Vill du ha detaljer om boendet, hör av dig! :-)