tisdag 28 april 2009

Rehabtrubbel med Bubbel

En missräkning vad gäller djupvattenlöpningen på semestern. Bassängerna på området lämpar sig tyvärr icke för sådana aktiviteter. De är helt enkelt för grunda. Skit också.

Försöker simma och leka mig trött. Och styrketräna lite sporadiskt. Samt att fylla år ordentligt. Idag passeras nämligen ännu en noll-milstolpe i mitt liv. Firas just nu med bubbel som precis levererades med bud till vår lilla bungalow. Tack för det fotografen!

Allt har sin tid. I morgon fortsätter min rehab. Jag vill och jag ska kunna springa de där 42 om en månad!

Skål!

13 kommentarer:

Masse sa...

GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!

Bladerunner sa...

Grattis!!!!

Hoppas du får flyt på benen till maran.

Och hur går det med Göteborgsvarvet?

Dunceor sa...

Grattis!
Du kan få ett ordentligt backpass av mig i födelsedagspresent ;=)

gullfot sa...

Stort jättegrattis! Det är kul att fylla jämnt. Och stoj och lek i bassäng är säkert utmärkt alternativträning! :-)

Johan sa...

Grattis, grattis. Det var ju bra att det fungerade med leveransen och att det smakade gott.

Snorkkis sa...

Grattis! Och med bubbel blir nog rehaben ännu bättre ska du se. Synd att det inte gick att vattenlöpa i bassängen, men du får försöka roa dig/ trötta ut dig på annat sätt.

Anonym sa...

Grattis farbror. Må bubbel hissas och trubbel dissas.

jumper sa...

40 år är inte mycket att komma med, men grattis i alla fall pojkvasker!! (Jag höll på att skriva "pågablära", ett ord som dök upp långt bak i mitt huvud och vars betydelse och stilvärde jag inte riktigt har kläm på. Troligen har jag hört min far använda det nån gång).

Benet sa...

Tack ska ni ha kära goa vänner!

Är nu tillbaka i den skånska myllan efter fyra härliga semesterdagar tillsammans med familjen.

Ryggen är bättre om än lite trött efter naprapatens behandling igår.

Är fortfarande belagd med löpförbud (på land), men på söndag är det dags att prova lite lätt. Känner mig helt "lost" vad gäller min löpform. En riktigt otrevlig känsla så här två veckor innan Göteborg och fyra veckor innan Stockholm.

Jag måste dock se det hela i ett större perspektiv. Herr Ischias har fått mig att VERKLIGEN fatta att det handlar om att få till en balans i kroppen. Ibland tar det tid att fatta sådana saker som man egentligen redan vet. Så, jag ser framåt. Mot en ljus löparframtid. Även om de två mest närstående loppen kanske inte kommer att infria mina tidigare förhoppningar om lätta ben och trevliga tider.

/Pågabläran Bengtsen

Magda Gad sa...

stort grattis!!!!

Anonym sa...

Stora, varma grattiskramar!!

Löparform, vad är det? Huvudsaken man har en form, löpningen sitter i ryggmärgen. Hoppas jag...

Äsch, runt kommer vi alltid. Vi får väl stanna och ta en kaffe på ngn trevlig uteservering om våra "gamla", slitna kroppar behöver ta en paus.

Anonym sa...

Vet hur jobbigt det är att inte kunna träna inför maran som man vill. Har legat hela hösten/vintern med lunginflammation och känner mig lite nervös inför 30/5, som tur är blir det min andra mara. Hade nog varit ännu mer nervöst om det varit premiär...

Benet sa...

Magda: Tackar, tackar! :-) Ni ser förresten ut att ha haft det riktigt, riktigt härligt på er Wildernesshelg. Goa bilder! Tack för dem också!

Bureborn: Tack för den. Den värmde. Ja, håller med om att vi på något sätt ska ta oss runt. Även om det ska innebära ett antal pitstops. På nåt trevligt café eller nån ölstuga, vinbar eller liknande... "gamla" förresten? Du har väl ännu inte klivit över gränsen?

Johan: Lunginflammation... Fy för den lede. Låter riktigt otrevligt. Frustrationen måste ju varit total. Ger lite perspektiv på mina "problem". Lycka till på maran!