fredag 9 september 2011

Livet springer

Just nu springer livet mitt i ett rasande tempo. Det är jobb, familj, marathonuppladdning, semesterresor, möten och hemmasysslor som svischar förbi likt svepande, rörelseoskarpa färgbilder. Och jag försöker hänga med så gott jag kan.


De senaste veckorna har jag mitt i allt detta ändå lyckats få ihop 60-65 löpta veckokilometer i träningsdagboken vilket känns skönt. Dock har en del av passen fått göras på smått udda tider på dygnet vilket gör att uppladdningen ibland kan kännas lite "forcerad", ostrukturerad och med avsaknad av riktig kvalitet.


Bloggandet har också fått stå tillbaka den senaste tiden. Något som jag kan tycka är riktigt förbannat synd, men inspirationen har liksom inte riktigt "fått plats".


Veckan som kommer springer livet dessutom på bortaplan, närmare bestämt på Mallorca. Ett ställe så gott som något för finputsningen på formen inför Berlins 38:e marathon.


På återseende! Eller Hasta la Vista som man visst säger där nere...

6 kommentarer:

Carina sa...

Ha en skön semester. Snart är det Berlin och då är det slutvilat!!

Jösses vad vi ska ha roligt!

Dunceor sa...

Samma sak här, livet går i hundra nu och jag har enbart fått in två pass/veckan senaste två veckorna och då på lunchen. Dock så känner jag att jag hade bra uppbyggnad inför så inte oroligt att några veckors dålig träning innan ska paja allt.
Snart Berlin!

jumper pensionär sa...

Det där med fullspäckad kalender tycks vara en utbredd företeelse bland yngre löpare i dessa postsemestertider. (Fast nu ska jag gå till konsum och handla, så jag har också en del att stå i).

Anonym sa...

Ha en härlig Mallorcaresa!
För övrigt håller jag med Jumper, det är uppenbart att postsemestertider är stressigt värre. Ekorrjulet drar igång i 130 knyck.

Ingmarie sa...

Trevlig resa! Och jag/vi är glada för att du skriver alls. :-)

Benet sa...

Tack för era goa kommentarer. Det har lugnat ner sig nu. Ligger för tillfället i hemmasängen och jobbar på att komma i form igen efter en förkylning som jag släpade med mig hem från Mallis. För övrigt ett ställe jag varmt rekommenderar för både löpning, cykling, sol, bad och allmän avslappning. Mer om det i en kommande post...