söndag 8 april 2012

Baka baka kaka

Förberedelserna har börjat. Knappt en vecka kvar. Nedtrappningen har startat och inga fler längre pass i kalendern för min del. Däremot en del planering. Och kakbakning. Runekaksbakning. Spännande. Speciellt för en som aldrig någonsing i sitt snart fyrtiotreåriga liv ens kommit för sig att koka knäck. Men idag var det dags.Och resultatet blev faktiskt riktigt trevligt, även om de blev något "torrare" än jag förväntat mig. Kommer att bli kanon. Kan man springa Spartathlon och ro över Atlanten på dessa kakor så vore det väl fan om man inte ska kunna springa åtta fjuttiga mil...

5 kommentarer:

bureborn sa...

De är mumsiga! Smakade super på min enda ultra hittills. Du vet det där i Portugal, i sällskap med Rune själv. Bättre är den där rödtjursdrycken som påstås ge vingar.

Benet sa...

Ja, den reseskildringen glömmer jag inte! Att få springa med legenden himself... Coolt! :-)

Kakorna blev fantastiskt goda! Packar ner en burk i väskan nu med en gång, så jag inte glömmer dem! Shit, bara 3,5 dar kvar!!

Carina sa...

Nedräkning 84 timmar till start!! Härligt, åh vad jag längtar! Ses på lördag!

jumper sa...

Har faktiskt aldrig smakat runekakor, men väl ingredienserna var för sig. Och en gång har också jag sett Rune själv livs levande.

Hade funderingar på ett långpass baklänges runt Rönningesjön på lördag för att lätta upp den tråkiga maratonträningen, men en begynnande förkylning gör planen osäker. Får kanske bli stående hejning och då utan haj fajv. Lycka till!

jumper sa...

Här var visst den rätta jumperlänken till M&N