tisdag 8 februari 2011

Det går utför

Löpningen går lite trögt just nu. Bättre går det i pisten. Har en härlig vecka i Lindvallen med hela familjen. Framsida lår får sitt till livs. Ska även försöka få till något löppass innan frukost någon morgon. Frågan är bara om det finns nån vettig löpväg så jag slipper vara ute bland de galna skidturisterna och deras skitiga bilar...Foto:B Melin

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har noll koll på löparmöjligheterna i Sälen, men det är klart du måste springa. Man har ju inte varit på ett ställa på riktigt om man inte kutat där. :-)

Helena sa...

Jag har stenkoll på löparmöjligheterna! Brukar vara på Högfjällshotellet en vecka varje år. Då springer jag på landsvägen bort till Hundfjället och tillbaka, det blir ca 20km lite mer kanske. Om du väljer att springa på den vägen så är den rätt smal med smala vägrenar så på sina ställen får du hoppa ned i snöfyllda diken. Kanske inte så jättemysigt eller så tycker du det är bra träning ;) Den blir dock bredare efter Högfjällshotellet och utsikten ska man inte klaga på...Lite väl trafikerat kanske men där kan man ju träna pannben å andra sidan :D Annars vet jag inte så många andra vägar att springa på, men de finns ju finfina längdspår med olika långa sträckor som utgår från Högfjällshotellet. Hoppas ni har det härligt i backarna och bra väder! Bryt inga ben nu bara ;)

Benet sa...

bureborn: Ingen koll? Hehe, då är vi två. Det enda i löpväg jag sett hittills är längs landsvägen och det känns lite som att springa med livet som insats...
Men, det kanske får bli en liten runda i alla fall. Så att jag kan säga att jag verkligen varit här ;-)

Helena: Tack!!! Men, är det inte läskigt att springa på den vägen? Rejält trafikerad ju!... Hmmm. Får prova i morgon. Bannar dock mig själv för att jag inte tog med den neongula reflexjackan.