torsdag 9 oktober 2008

Varvad

Det 30:e varvet i Göteorg är schemalagt till den 16:e maj och nu har jag äntligen blivit färdig att anmäla mig. Jag kommer att ta det loppet som en genomkörare/uppvärmning inför det (för mig) stora äventyret två veckor senare.


Jag har också hunnit med att ge mig ut på en Mafferunda ikväll. Det blev en ganska sen runda som sprangs på asfalt i gatlyktornas oranga sken. Behaglig temperatur, drygt 10 grader, och skönt gung i iPoden. Hyfsat flyt i maffelöpningen också. Jag börjar snart vänja mig vid det låga tempot. Bara jag inte blir alltför bekväm. Hu.


Tid: 66
Puls: 138

4 kommentarer:

Anonym sa...

Va kul med Varvet! Lär ju bli ett drag utan like, jubileum och allt.
*Nynnar lunka på, lunka på*
Om det funkar som det ska med maffe kommer du ju inte att fisjogga i evigheter. Så småningom spriger du som en gasell medan pulsklockan tickar på 138. Det du!

MarathonMia sa...

Jag tror bestämt att Maffe-trenden satt sig överallt. Till och med på IF Linnéa hörs kommentarer som - Vi kanske borde köra Maffeträning nu under vinterhalvåret.

Hela löparSverige kommer långsamt och segt, likt knäck-koket vid jul, flyta runt i en härlig långsam zoombie-flod...

Sen till våren sätts det väl sprätt på farten i alla fall?

Anonym sa...

Välkommen ner till Götet i vår! Jag är också anmäld och det är gott att ha något att sikta mot när höstvindarna börjar bli kalla och meterologerna börjar prata om snö (än så länge norröver).


Hur går det med armhävningarna? Jag har inte sett någon rapportering på länge och själv lade jag ner träningen idag. Det blir inga 100 för mig.

Benet sa...

Bureborn: Ja, det skall bli kul att uppleva Varvet igen. Gasellfart med 138 i puls ;-) Yeah, that'll be the day. Idag gick det allt annat än fort (igen)... Tålomad sökes!

Mia: Hehe, intressant att Maffe är så pass hypat :-) Kan det månne vara för att det låter lockande att förbättra sig utan att knappt bli svett? Jag vet att det låter alltför bra för att vara sant. Men jag tror och hoppas fortfarande att det funkar.

Samir: Tackar! Då ses vi i Götet. Åtminstone lär jag väl se ryggen på dig. Det är ju fasen vilken fart du fått upp :-)
100pushups är lagt på hyllan tills Maffeperioden är över. Jag kom halvvägs och genomförde för ett par veckor sedan en lyckad "Week 3". Jag tänkte hoppa på "Week 4" men den veckan var fullständigt sanslös och jag lyckades inte få tid till mina push-ups. Det var minst sagt sjukt körigt. Där och då bestämde jag mig för att göra ett uppehåll, vilket förmodligen också gjorde mäster Maffetone glad då han ju "förbjuder" anaerobt arbete under grundträningsfasen ;-)