torsdag 4 juni 2009

Dubbelt anmäld

Lika bra att smida medans järnet är varmt och träningsvärken ännu sitter kvar... vilket den faktiskt inte gör, skönt nog.


Nåväl, idag betalade jag in anmälningsavgiften till både GV och StM 2010. Och längtar redan efter träningsprogrammet och uppladdningen! Men innan det drar igång skall jag börja rehabträna för ryggen på allvar, springa utan krav eller press och bara njuta av livet, sommaren och löpningen. Skål och Halleluja!

14 kommentarer:

Dunceor sa...

Och det är samma människa som på ÖIP efter hävdade att han inte skulle springa Stockholm nästa år haha =)

Jag trycker nog in en anmälan efter sommaren, hoppas på att det inte är fullt då.

Benet sa...

Hehe, ja, man är väl inte sämre än att man kan ändra sig?... :-)

Varför först efter sommaren? Anmäl dig nu vetja! Jag behöver draghjälp nästa år, och där kommer du in i bilden! Ok?

Dunceor sa...

Jag är lite fattig nu i sommar efter köpt lägenhet så jag har dubbelhyra och jag ska göra om mitt badrum så får snåla lite. Men i slutet av aug planerar jag trycka in en anmälan men om jag märker att det börjar bli fullt så kommer jag givetvis anmäla mig. Ingen tvekan om att jag ska springa det nästa år.

Dunceor sa...

Jag ska kasta in en anmälan till Trollhättan 6H idag också för övrigt, ultradebut!

Anonym sa...

Superkul att du redan satt dig själv på spåret! Hur ser resten av den här säsongen ut - förutom den härliga löprundorna - några hösttävlingar?

Benet sa...

Dunceor: Gött! :-)

Bureborn: Inga sommar/hösttävlingar planerade än, men jag fnular på ett par; Startskottet i Kristianstad (3/7 10k), "Run to the beat" i Malmö (15/8 21k) och kanske, kanske StHM (12/9) eller LL (26/9). Vi får se, vi får se. Först skall jag i alla fall bli fri från allt vad skador och känningar heter. Har faktiskt, på tal om det, nog fått en liten inflammation i vänster underbens insida. Ömt är det i varje fall då jag trycker där. Is, diklofenak och kanske lite massage fixar förhoppningsvis den biffen.

Själv då? Förutom Vertex!!?? :-)

Ingmarie Nilsson sa...

Konstigt nog verkar det som om i princip ALLA maratonlöpare har samma extremkorta minne. "Aldrig mer" byts snabbt till "vilket blir nästa"? Bra märkligt va? Är det något med sportdrycken?

Snorkkis sa...

Najs! Då ses vi på festen nästa år igen! Och visst är det så att man glömmer det där "aldrig mer", "varför tusan gör man sånt här" nästan genast man passerar mållinjen! Det goda vinner!

Benet sa...

Ingmarie: Hehe. Kanske det, kanske det. Kommer knappt ens ihåg att jag uttryckte de där orden på ÖIP som Dunceor påstår ;-) Jorå förresten, jag sa nog nåt om att jag tyckte att det var för långt, att halvmaror var "roligare" eller nåt. Men nästa år; då ska jag vara bättre förberedd!

Snorkfröken: Ja, det gör vi! Och det skall bli skitskoj. Och förhoppningsvis blir löpningen ännu "roligare" nästa år. Förhoppningsvis har man fått en bättre uppladdning och förberedelse.

jumper sa...

Efter tre brutna lopp i rad tänker man att det får vara nog, men rätt som det är upptäcker man kanske att man är anmäld till Stockholm Marathon och man vet inte hur det har gått till.

(Kanske ses vi på Stockholmshalvan eller Lidingöloppet innan dess. Där behöver man i alla fall inte köpa grisen i säcken).

Anonym sa...

Aj,aj - några inflammationer vill vi inte ha! Buss på med isen bara!

Jag hade mina funderingar på halvan, men nu ska brorsan springa. Och han är värsta gasellen, med pannben av titan. Och jag vill ju vara bäst i familjen - så jag tror jag står över... Men LL blir det nog. Klart vi ska ses då!

jumper sa...

Låt oss hoppas att bror bureborn inte börjar springa fler långlopp. Vi vill se systern springa ibland även i fortsättningen.

Anonym sa...

Jumper: Jag försöker avskräcka honom, men såg nog hans längtansfyllda blickar under maran... :-)

Benet sa...

Ja, Stockholmshalvan hade varit riktigt kul att springa. Så ock LL. Och "LL öppet spår" förstås!

Att inte springa för att bror Gasell springer är inget hållbart argument Bureborn. Det bestämmer vi här och nu tycker jag! Ok? .. (för tänk om han också ska börja springa marathon....)