fredag 29 april 2011

Allergisk?

Nu är det dags. Äntligen! Femton personer, tre gästgiverier, elva rätter och (minst) elva mils löpning. Gullfots idé är på väg att realiseras. Jag har sett fram emot denna dag ända sedan jag läste, och blixtsnabbt svarade på, inlägget på Facebook i vintras och nu är den alltså här!


Och jag känner mig hängig... Började känna det igår. På självaste födelsedagen. Små typiska tecken som varnade om att ett av mitt livs mest feltajmade förkylningar var på väg att göra entré.


Hela dagen har jag konsumerat den ena kinesiska häxbrygden efter den andra för att få symptomen att försvagas och förhoppningsvis helt ge upp och vika hädan.


Jag nämnde läget för lite folk på jobbet som jag hade chatkonversationer med. Två av dem nämnde björk. Pollen, alltså. Kan det vara så? Att jag blivit allergisk på äldre dar. Och ska jag i sådana fall se det som något positivt? Att det inte skulle röra sig om virus utan plötslig (och kronisk?) överkänslighet mot björkpollen. Jag vet inte. Vet ingenting... Mer än att jag så sjukt gärna vill kunna genomföra min Ultradebut i helgen som kommer.


Håll tummarna. Det tänker jag göra.

1 kommentar:

Sara sa...

Jag har premiär på Vår Ruset på måndag, dock hrm något kortare än det du ska ge dig på. Hade blivit skitförbannad om jag hade blivit sjuk precis innan, oavsett orsaken. Det måste kännas frustrerande. Håller tummarna för att de kinesiska kurerna ska göra susen! Lycka till!