söndag 29 maj 2011

3.34.38

Och det kan jag tacka mina fötter, mina ben, min stora kärlek till löpningen, min fantastiska familj som var helt suveräna supportrar längs banan, Tor på Torsgatan, alla hejarop via SMS och på FB, Bon Scott, Johnny Rotten och alla andra som bar mig fram längs Stockholms gator för. Lyfter på kepsen och tackar och bockar! Helt fantastiskt kul!Lånat från StockholmMarathon.se


Den 2 Juni 2012 är det dags igen! Det är redan bokat.

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

Så galet bra! STORT GRATTIS! Och tack för värmande ord hos mig. Trelig resa hem till Skåneland. :-)

Tor på Torsgatan sa...

Med utsträckta armar som ett flygplan seglade han ut ur vimlet på Torsgatan. Ett snabbt high five och sedan åter borta.

Väl sprunget! Efter detta andra, föredömligt jämna och ännu snabbare Stockholm Marathon räknar jag dig som en riktig maratonlöpare. I Berlin eller varför inte på Kristiansstad Banmaraton lär det gå ännu mycket fortare...

Carina sa...

Superbra Thomas!! Helt fantastiskt bra tid, synd att våra vägar inte möttes där på ÖIP, det hade varit väldigt trevligt!!

Ses vi i Berlin måntro ;)!!

Benet sa...

Ingmarie: Tack ska du ha! Resan hem var lugn och skön. Fick sedan en massage (igår) och benen mår nu prima. Förhoppningsvis en hel del löpning att se fram emot i helgen. Är så sjukt inspirerad. Bland annat på grund av en speciell bok jag satt och läste på tåget igår! :-)

Tor: Du fick mig att lyfta och stå på hela vägen in på Stadion. Tack för den positiva överaskningen som ledde till negativ split :-)

Carina: Tack!! Och detsamma!!
Ja, verkligen synd att jag inte såg dig varken före eller efter loppet. Och ändå hängde jag som en hang-around uppe vid boule-banan och såg en hel del svart-linnen.
I Berlin ses vi garanterat! Låtom oss planera och bestämma närmare då det börjar dra ihop sig! :-)

Linda Mpili sa...

Grattis! Ska köra båda marorna i Sthlm nästa år!