tisdag 5 augusti 2008

Gul och Blå och Gul

Balsberget igen. Gul slinga. 5.1 km. På cykel. På 18.11. Sedan skoombyte och ett knätest på blå slinga. 2.7 km. På 12.06. Kändes hyfsat i knäet. Tillbaks i cykelskorna och sedan ytterligare en gul slinga på cykeln. På 18.02.


En skön kväll som bjöd på en del överaskningar i nerförsbackarna i form av nerblåsta grenar från gårdagens storm. BROMS! eller HOPP! Det var bara att välja.


Sträcka 1: 5.1
Tid: 18.11 (cykel)
Puls: 167/182


Sträcka 2: 2.7
Tid: 12.06 (löpning)
Tempo: 4:29
Puls: 176/187


Sträcka 3: 5.1
Tid: 18.02 (cykel)
Puls: 174/183


"Branten" fortfarande en cykelutmaning som skall klaras inom kort...

9 kommentarer:

Karin sa...

Intressant pass! Hur kändes det att springa efter cyklingen och sedan cykla efter löpningen? Funderar du på triathlon, trots allt? ;-)
Härligt jobbat!

Benet sa...

Det kändes ganska ok att alternera disciplinerna. Efter första cyklingen var jag ordentligt uppvärmd så då kändes det riktigt skönt att få springa och sträcka ut benen lite. Andra cyklingen gjordes med ganska möra ben den första stigningen, men om jag ser till helheten kändes det bra.

I bilen till berget funderade jag på att även springa den gula 5.1-an, men ville inte fresta för mycket på det för tillfället lite bökiga högerknäet. Hade varit intressant att se hur den sista cyklingen skulle känts om jag hade 5.1 rejält kuperade löpkilometer i benen. Då hade nog mjölksyran formligen sprutat ur öronen redan uppför den första backen.

Det får jag testa en annan gång.

Triathlon är inget som seriöst lockar just nu, men man vet ju aldrig....

Anonym sa...

Du skriver inte vilket du valde?

Benet sa...

Både och faktiskt. Jag bromsade och väjde för några, hoppade över andra. Tjohoo!

Anonym sa...

Ja, den ungdomen!!

Magda Gad sa...

Simmar du också?

Benet sa...

I vintras simmade jag en hel del pga min benhinneinflammation som höll mig borta från löpträningen.

Hade vi haft bättre simträningsmöjligheter i lilla staden, hade jag nog övervägt att simma oftare. Nu får man ofta trängas med övriga "motionssimmare" som är allt från hånglande ungdomar till pensionärsdamer som simmar fyra i bredd och diskuterar veckans Melodikryss.

Dunceor sa...

Det är mitt problem också, jag vill simma på morgonen men det är alltid en kärringmaffia på 6-7 pers som tar alla baner som jag då hela tiden måste simma om. Simma är fruktansvärt skoj men så fort det är massa folk blir det himla tråkigt.

Mr R sa...

Nästa gång får det bli några längder i Råbelövssjön?