söndag 14 september 2008

Sällskapsjogg i Bockeboda

De kuperade spåren i Bockeboda. Ett drygt år sedan sist. Ett kärt återseende. Tog det riktigt lugnt för att verkligen kunna njuta av naturens och löpningens skönhet. Trippade runt på lätta steg i det orange-markerade spåret som bjöd på typiska skogsspårsdetaljer; Kottar, stenar, rötter, tuvor samt ett och annat stormfällt träd. Fokuserad på att inte trampa snett med vänstran.


Detta samtidigt som jag förde en trevlig konversation med fotografen satte den manliga simultanförmågan på ordentligt prov.


Det flöt på fint och rundan sammanfattas som lugn, fin och supertrevlig. Fler sådana, tack.


Ska framöver försöka köra två lugna, fina distans/långpass samt ett tuffare kvalitetspass i veckan. Hoppas det funkar och ger en bra bas att stå på inför SM-uppladdningen.


Sträcka: 6.8
Tid: 40.30
Temp: 5:56
Puls: 160

5 kommentarer:

Johan Lindvall sa...

Tack för turen i skogen. Det gör vi om tycker jag.

Anonym sa...

Kottar, stenar och grenar är ett plus på turen. Mysigt!
Men man får förstås hålla ett öga på stigen.
Hur känns vänstran?

Benet sa...

Bureborn: Bättre och bättre dag för dag, tackar som frågar. Visst är det mysigt med skogens pynt i spåret, men som sagt lite läskigt när man tassar fram med en fortfarande något instabil led.

Johan: Nästa söndag? 10.3-slingan?

Anonym sa...

Låter som ett mycket trevligt skogspass!

När jag bläddrat runt i dina gamla inlägg ser jag att vi hamnat i ungefär samma träningsupplägg. 3 pass per vecka, förhållandevis skadefria, 100pushups och så lite bloggande.

Jag har själv insett att tre pass funkar fint för familjen och knänhälsan och jag kör nog så den närmsta tiden. Jag kör ett längre pass på helgen och lite mer intensivt under veckorna. För tillfället svarar kroppen bra och jag försöker därför klämma in så mycket intervall och backträning som jag orkar. Hoppas det betalar sig.


Ha det gott!

Anonym sa...

Lät härligt. Stigar och skog är ju mysigt, fattas bara vatten ;-) Imorgon kanske det är dags igen för en tur, har promenerat nu ett par dagar för att ta det försiktigt med benhinnor och annat. själv ska jag nog ta det försiktigt med för mycket planer för då blir jag bara stirrig och lägger av. Svårt med balansen som vanligt. Fullt ös eller inget.