tisdag 28 oktober 2008

Tisdagslunk

I pannlampsskenet gled jag fram. Helt vindstilla. Fem grader i luften. Sprang hit och dit på fältet och jagade kilometer. Hälsade på både kor och rådjur. God kväll!


Kändes avslappnat och fint idag. Ingen fotsensor med. Mätte rundan vid hemkomst. En dryg mil. Ganska lagom. Lågpulsprojektet rullar vidare.


Nu är det semester resten av veckan. Skönt.


Sträcka: 10.5
Tid: 70
Tempo: 6:40
Puls: 140

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ser att det är fler än jag som ibland skapar trassliga nystan på löparpassen. Allt för att samla kilometer.
Jag är glad att jag inte längre bor i Skellefteå. Där hade jag i princip en väg att välja på. Fram och tillbaka. Fram och tillbaka.

Benet sa...

Ja, ville springa på grus idag. Så det fick bli ett nystan :-)
Annars kunde jag valt att ta en vända inom stan, eller runt stan på cykelvägarna. Springer man runt stan blir det nästan en kvadrat av det hela. Det får man ta de dagar man känner sig mer fyrkantig än trasslig...

Nix sa...

Det ska bli synnerligen intressant att se vad det här gör med din tid i maj. Troligen stordåd! Lova att vinka när du springer förbi ;)

Anonym sa...

Jag noterar att dina kilometertider är betydligt snabbare än mina.....Då formligen forsar fram i jämförelse, hehe

Anonym sa...

Skulle vara Du istället för Då ovan. Knapparna slinter mest hela tiden idag...

Benet sa...

Nix: Intressant är ordet. Men att detta gubblunkande skulle få mig att flyga fram tror jag inte riktigt på. Inte än. Maffetone har mycket mer att bevisa innan dess. Och han har bara två månader på sig.

Slim: Det blir alldeles säkert bättre kilometertider för dig inom kort. Själv vet jag inte om jag kan se nån förbättring än. Hela projektet känns ibland som ett steg fram och två tillbaka... Väntar på den dagen då det känns tvärtom. :-)