torsdag 28 januari 2010

Principruck

Vad ska detta betyda? Lunchlöpning en torsdag? Men herregud! Det är väl ändå att rucka lite väl mycket på principerna. Va?


Och fartlek på löpband!? Är hela världen upp och ner? Vad hände med den man som påstod att löpband enbart är ämnat att användas av folk som bor norr om polcirkeln? Att vi andra gott kan ta och springa ute i den reella världen.


För... är löpband på riktigt egentligen? Man kommer ju liksom ingenstans. Visst, trött blir man ju, men ändå? Är det verkligen på riktigt?

8 kommentarer:

Dunceor sa...

Nej löpband är ej på riktigt så kom och springa i Lund istället :P

Faktum är att jag är lite sugen på att öka på lunchpassen till två dagar veckan, både tis och tors. Jag tror jag ska testa det om några veckor. För det är kanon man vill få in två pass per dag och kör ett på lunchen.

Benet sa...

Dunceor: Hade mer än gärna kört två lunchpass i veckan. Är dock inte helt säker på att det funkar rent arbetsmässigt... tyvärr...

Robert Plant är min lillebrorsa sa...

Två dagar i veckan låter fint. Inte för att få in två pass på en dag, men väl för att få in två pass på en vecka .-D

Ingmarie sa...

Hm...Men du springer ju oavsett. och ett LÖP- BAND är det ju. Ett band som löper...Och du löper på det. Så jo, det är nog allt på riktigt. Väl?...;-)

jumper sa...

Minus arton idag i V-tuna på morgonen. Om temperaturen inte kryper över minus 15 ställer jag in (eller kortar ner) det planerade långpasset.

Springa på löpband är dyrt, men någon gång ska jag pröva även det för att... ja ha prövat det. Dock inte idag.

Ville bara säga det.

Anonym sa...

Riktigt på riktigt är det inte. Absolut inte. Men man springer ju åtminstone - så det får väl duga. Trots att man liksom får hjälp med framdriften av stödbenet, bristen på fartvind, det enahanda underlaget, den urtrista utsikten osv. Inte är det lika jobbigt per kilometer heller. För hjärtat. men väl för hjärnan. Jag brukar intala mig att det bygger pannben.

Benet sa...

Robert Plant..: Hehe, ja det kan inte vara lätt att få tiden att räcka till med ombyggnation och nästan nyfödda battingar i huset.. :-)

Ingmarie: Jo, du har nog rätt. Men ändå har det hela något surrealistiskt över sig.

Jumper: Du borde prova löpband. Det är helt sjukt :-) Kom du ut på din runda i lördags? Eller fick kung Bore sista ordet?

Bureborn: Pannben är ordet! Tänker emellanåt på ett par tjejer i bloggsfären som för ett par år sen sprang varsin mara på löpband på något S.A.T.S-gym i hufvudstaden. Som sagt, pannben var ordet! Ja, jisses.

jumper sa...

Svar: Jag sprang 20,2 km i minus 13 grader. Kung Bore och jag hade ett bra samtal.