tisdag 27 december 2011

Vårvädersjul

Jullov. Som i år stavas "arbetstidsförkortning". Och uttalas "underbart skön vinterledighet i tvåsiffriga plusgrader".Rawfoods-experiment i ugnen. Blodgivarplåster i höger armveck. Nio sköna kilometer i underbart vårväder med en fungerande rygg i går. Min härliga familj att hänga med hela dagarna. Och den numera traditionsenliga nyårslöpningen med goda vänner på lördag att se fram emot. Och senare samma kväll bubblande kvalitetstid.

Sa jag att det här med jullov äger?

6 kommentarer:

jumper sa...

Även om jag fått nöja mig med nio plusgrader i V-tuna och är för gammal för att få ge blod och min arbetstidsförkortning varit påtvingad av förkylning och diverse julförpliktelser och jullov för mig betyder att julen nu är över och den sköna vardagen tar vid och jag slutligen som den obotlige petimeter jag är måste påpeka att raw food enligt säker källa inte ska värmas över 40 grader medan de avbildade, tamaripenslade (?) grönkålsbladen enligt samma säkra Simrishamnskälla ska torkas i närmare 100 grader, så håller jag med och känner igen mig i allt. Jag är med andra ord också någorlunda löpduglig och ser våren an med viss tillförsikt...

Ville bara säga det.

Benet sa...

Ja, det har du ju alldeles rätt i. Vad tänker jag på/med? Ber om ursäkt till alla raw-food-anhängare där ute. "Veganmatsexperiment" borde jag förstås ha skrivit... Ackackack.

Vad gäller att se kalendervåren an (med eller utan tillförsikt), så har jag mentalt inte riktigt kommit dit än. Även om TEC 50 miles hänger likt ett grågrinigt spöke över mig och skrockar lite emellanåt.

Ingmarie sa...

Gott Nytt År!

Benet sa...

Gott Nytt År Ingmarie! Hoppas vi ska lyckas ses IRL under 2012!

Anonym sa...

Gott nytt år!
Jullov regerar sannerligen. Och efternyårlov. Om det bara inte regnade så förbaskat...
Var det gott, experimentet? SEr lite torrt ut...

Benet sa...

Gott Nytt själv Bureborn!

Grönkålschipsen blev riktigt bra. Krispiga och fina, men liiite för syrliga (tror jag blev lite väl ivrig med citronen... :-)

Längtar efter att få komma igång med löpningen nu 2012. En liten post-nyårs-förkylning ska bara snytas ut först. Under tiden ska gymkort inhandlas. Och sen j...!