lördag 5 januari 2013

Inspirerande möten

Höllviken. Tallar, sand, hav, vackra hus. I ett av dessa en löpande husvakt. Och ett par hundar. Icke löpande. Så vitt jag förstod. Kom dit ombytt och redo. Drog iväg med husvakt Ingmarie. Hundarna fick vila.

Underbara samtal, underbara vyer, underbar löpning och underbart att få springa utan smärta i varken tå, fot eller någon annanstans. Asfalt, grus, gräs, sand. Trippar fram. Konstant surrande om väsentligheterna i livet. Stannar ett par på stranden. Överräcker kameran för dokumentation av oss som genomför denna härliga löpning. Studsar vidare.Anländer huset efter en timme och en kvart. Magen kurrar. En snabb dusch och sedan en välsmakande veggolunch i härligt sällskap. Katarina Cykelmygg och Sara har gjort entré. Lång lunch. Inspirerande samtal. Tackar och bockar. Far hem diagonalt tvärs över landskapet med frid i sinnet och en skön känsla av vänskap och godhet med mig.

Det här gör vi om!

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

JA det gör vi bästa Thomas! Tack än en gång för att du kom! :-) Och jag är f-o-r-t-f-a-r-a-n-d-e varm i magen. :-)

bureborn sa...

Lonesome running i alla ära...
Att springa med sköna, goa människor är minsann bra härligt!
Och du, vilken fin årskönika över ett vackert löparår. Må 2013 bli lika bra! Och dessutom utan tåincident.

Katarina sa...

Vilket oväntat och inspirerande möte!

Och jag blev så paff när du tog upp vinsten i Bromölla. Jag har helt förträngt att jag faktiskt vunnit där. TACK!!

Benet sa...

Ingmarie: Me too! :-)

bureborn: Håller med om att sociallöpning med rätt sällskap är helt suveränt, även om jag ibland vill tro att jag är en Lonesomer. Är kanske en skruvad kombo; en översocial ensamvarg...?

Katarina: Kan bara hålla med. En riktigt inspirerande och härlig lunch! Hoppas vi får tillfälle att ses igen under året! Och än en gång: GRATTIS till 10k-segern i Bromölla! ;-)

anneliten sa...

Härligt att tån lagt av med att krångla. Och att springa med Ingmarie är balsam för själen.