söndag 25 maj 2008

Tid för röntgen

Onsdagen den 11:e Juni är det dags att röntga den knorrande vänstra nedre extremiteten. Det skall bli enormt spännande att se om det kommer att synas nåt på plåtarna. En pusselbit i mysteriet om den gnällande skånken skall läggas. Förhoppningsvis för det oss ett steg närmare lösningen...

5 kommentarer:

Magda Gad sa...

Åh vad bra, får du magnetröntgen?

Benet sa...

Förmodligen inte... men är faktiskt inte helt säker. Det står enbart "Röntgen" på kallelsen. Mitt besök hos ortopeden var så kort och "stressigt" att jag heller inte kom mig för att fråga.

tillbakatillutmattning sa...

11 juni... Så långt dit så att kanske Murphys kan hjälpa dig förrän gångs skull. Har man väl fått en tid kan man ju ges sig den på att problemen är borta tills det är dags. Man kan ju alltid hopplas!

Magda Gad sa...

Försök kräv en MR om det inte är det som de erbjuder! Syns ju inte så mkt på vanlig röntgen, såvida det inte är en skelettskada du har? Men det borde väl både du och läkaren ha märkt, om det inte är en spricka då fast då borde det ju blivit bättre...

Karin sa...

Då ska jag vila tummarna lite och börja hålla dom 11/6 igen då. Och jag hoppas verkligen att det är en MR du ska på, det ger liksom mer än en vanlig slätröntgen.