söndag 20 juli 2008

Kalasrunda

Lördag. Barnen på kalas. Halsen bättre. Så jag och frun passade minsann på...


Lerduvedungerundan låg för våra fötter. Fem sköna kilometer som ömsom sprangs, ömsom promenerades. Körde 5 min löpning, 1 min promenad. Perfekt för fruns kom-igång-löpning. Perfekt för min rehab. Inga känningar i benhinnorna. Framfotslöpning med 180 i kadens. Så gött.

6 kommentarer:

Johan Lindvall sa...

Trevligt, trevligt. Sätt det programmet som jag började med i nävarna på frun så springer hon snart som en gasell. På tal om gaseller tittade på lite friidrott, 3000 m löparna där har vi grabbar med löpsteg.

Dunceor sa...

Fan sen när du kommer upp i distans kommer du vara sjukt tränad och sjukt snabb med din fina framfotslöpning och 180 i kadens!

Benet sa...

Johan, vad gör du uppe 06:22 en söndag? En morgontur, eller? :-)
Jag tycker det är skitkul att frun börjat springa lite smått, men jag tvivlar fortfarande lite på att hon kommer att frälsas... Vi får se.

Såg också friidrotten från Paris häromdagen. 3000 meter hinder. Musse trea. Skitkul!

Dunceor: Ja, man kan ju alltid hoppas att koncentrationen på framfotslöpning och högre kadens kommer att betala sig senare. Just nu är jag rejält ur form. Det bästa med det är att det kan nästan bara bli bättre :-)

Anonym sa...

Härligt att du är på språng igen!
Låter mysigt att tassa omkring med äkta hälften. Min (oäkta) är svårtflirtad på den fronten.

Karin sa...

Underbart!! Helt underbart! Hoppas att frugan förstår löpningens tjusning också, snacka om win-winträning. Löparglädje tror jag det kallas... :-)

Helena sa...

Vad mysigt ni verkar ha det! Tänk om jag kunde få med min äkta hälft på en runda...Jag får väl haka på honom när han cyklar;-D