söndag 5 april 2009

Digitalt väder

På löpturen för en vecka sedan bar jag både mössa och vantar. Långa tights och vindjacka. På gårdagens långpass sprang jag i shorts och en tunn t-shirt. 28 kilometer. I 6-minuterstempo. Svettades som en gris! Och detta på samma geografiska plats som mössturen för sju dagar sedan. Snacka om väderskiftningar.


Korna har blivit utsläppta på fältet. Vissa låg och solade, andra stod slött tuggandes och glodde på mig när jag kom joggandes längs en av grusvägarna. "Jösses! Håller han fortfarande på sådär?", frågade de sig nog.
Det börjar bli grönt i skogen. Och snart kommer vitsipporna! Våren är här nu. Halleluja.


Sträcka: 28.1
Tid: 2.47
Tempo: 5:56
Puls: 160

6 kommentarer:

Dunceor sa...

Du börjar få kanonlängd på dina långpass! Ser riktigt bra ut!

Vi får se hur det blir med backpass på tisdag. För närvarande har jag jäkligt ont i ryggen och det var en ren pina att springa igår, speciellt nerför. Så backpass kanske inte är det bästa. Vi skulle kunna skjuta till torsdag och då ta ett återhämtningspass?

Peter W (slimslender) sa...

Attans vad du har blivit grym i vinter. Häpnar över både den fart och de sträckor som presenteras i den här bloggen nuförtiden.

Benet sa...

Dunceor: Riktigt tråkigt att läsa att ryggen din spökar. Låt oss skippa backarna på tisdag. Jag har dessutom fått lite märklig "värk" i mitt vänstra underben igen. Är livrädd att det är bhi eller nåt annat jävelskap. Kanske bäst att plocka fram cykeln och alternativträna i veckan istället...

Peter: Hey, det var inte igår!! :-) Välkommen "tillbaks". Blog på funbeat ser jag. Måste ta mig dit och läsa om dina framfarter! Angående fart/sträckor, så är jag ritkigt glad att jag orkar springa längre och längre. Men om jag blivit så värst snabb vet jag inte.... Och om flåset blivit så mycket bättre vet jag inte heller. Känns fortfarande lite som att jag står på en utvecklingsplatå vad gäller den saken. Men det är nog bara att kämpa på. Kul att se/höra dig här igen!

jumper sa...

Det var tydligen (enligt flera bloggar) på lördagen man skulle ha sprungit sitt långpass, för att få den ultimata upplevelsen!! Men man ska inte vara grätten: 28,1 km är 28,1 km även i V-tuna.

Dunceor sa...

Jag fick faktiskt sprungit och simmat idag så jag hade nog kunnat springa imorgon också. Men jag har lite ont om tid för jag måste sluta kl 15:00 imorgon. Men löpning på torsdag istället? Går det bra?

Anonym sa...

Amen!