söndag 12 februari 2012

Födelsedagsfesten spikad

Och i år förläggs den till Brösarps Gästgifveri i glada ultralöparvänners lag! Gullfot har nämligen gjort det igen; Bokat ett Ultraevenemang verkligen värt namnet.The Skånska Gästgifverigårdar Ultra Experience 2012 är sedan igår inskrivet i kalendern och den 27:e april samlas vi i Sjöbo för att ladda med en fyrarätters, lite löparsnack och en god natts sömn för att den 28:e fira födelsedag löpandes 45k mot Brösarp och ett av Skånes bästa gästgifverier. Festen pågår ända fram till den 1:e Maj och kommer förutom Sjöbo och Brösarp även innefatta Brantevik och Ystad och därtill mycken skön Österlenlöpning tillsammans med några av Sveriges ultragoaste löpare! Längtar redan!

8 kommentarer:

Carina sa...

Det kommer att bli grymt!!

Ingmarie sa...

Ska kolla almanackan för det blir säkert kalaskul!

Benet sa...

Carina: Ja. eller hur!? :-)

Ingmarie: JA! Kolla almanackan och släng in en anmälan vetja! Fasen vad grymt om du också kunde hänga på!

Anonym sa...

Attans! Kaldendern är inte med på semesterresan = kan inte boka in omedelbart. Så fort jag kommer hem, då!! Jag bara MÅSTE med den här gången!

Benet sa...

bureborn: Jag kan boka in dig så länge! :-) Ja, KLART du ska me i år!

Anna (Orka mera) sa...

Hej. Smyger in här och blir grymt sugen på gästgiveri-ultran... Finns två platser kvar. Får se om jag vågar! Och om plånboken vill :) (Carina du har en hel vecka på dig att övertyga mig i Portugal!)

Carina sa...

Men kör Anna, det är klart att du ska med och springa i Skåne!! Och äta en massa god mat, bästa 1-majs aktiviteten!! Vi kan hoppa lite en sväng också om du vill :-)

Benet sa...

Klart du ska med Anna. Du kommer INTE att ångra dig! Fjolårets Gästgifverilöpning tvärs över var en riktig höjdare! Ren magi, faktiskt!

Jaså, du ska också till Monte Gordo? Gott. Ha det super!

Och du med Carina! Ha det kalas. Och berätta för Anna hur gott en fyrarätters skånsk gästgifverimiddag smakar efter att halvannat marathon i skönt tempo precis har avverkats! :-)