fredag 6 juni 2008

SM 2008 genom en betraktares kameraöga


Allan vid 9k


Efter en hektisk utbildningsvecka på ett Gästgifveri i nordvästra Skåne med inslag av ödets fullständigt osannolika löprelaterade nycker har jag nu äntligen fått möjlighet att flytta bilderna från kameran till iMacen till ett Picasa web gallery. Enjoy!Karin vid 30kNiklas vid 30k

8 kommentarer:

Magda Gad sa...

Stort tack för sköna bilder! Jättekul sitta o studera vad folk har på sig, hur de springer, vad de har med sig - kan verkligen fastna i det! Och visst är det otroligt hur vackert kenyanerna springer...!

Benet sa...

Kul att du gillar bilderna.

Jag fascineras också av kenyanernas löpsteg. Det ser så ofattbart lätt ut. Som att de flyter fram på asfalten...

Johan Lindvall sa...

Det vet vi ju, att enligt vetenskapen har det med de smala vaderna att göra...:-)

Anonym sa...

Ja, det var riktigt fina bilder!! Efter att ha sett de hemska photomotionbilderna på sig själv (allmänheten varnas), är jumper dock glad att du inte såg honom vid skeppsbron. Närbilden på dig tackar han för. Många ansikten på festen förblir däremot okända, men man kan inte både rata kakan och äta den, har jag sagt till jumper.

Fanns det kenyaner med i loppet? Det såg inte jumper.

Dunceor sa...

Intressant, bild tre så ser man täten eller nära täten och flera av dem har ordentlig hälisättning. Kan det vara en nerförsbacke för man ser ju en med Newton skor som sätter i hälen först.
Intressant i alla fall

Karin sa...

Vilka härliga bilder :-) Kul att se täten på bild också, man missar ju liksom alla elitlöpare där man själv ligger och mal långt bakom dom. Måste säga (även här) att du verkligen fångat stämningen. Tack! :-)

askan sa...

Så det blir SM för dig nästa år! Skoj!!

men vem ska då ta bilderna? :)

Benet sa...

Bilderna kommer nästa års att tas av ett tvättäkta proffs. Tänkte nämligen tvinga med Fotograf Johan. Det vet han dock inte om än... ;-)